Інвестиційно-інноваційна складова частина соціально-економічного розвитку міста Луцька - Кулай, Аліна Василівна; Kulaj, A. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто особливості формування бюджету розвитку міста. Проаналізовано джерела доходів бюджету розвитку й проблеми, пов’язані з дохідною та видатковою частинами бюджету. The article deals with peculiarities of the development budget. Analyzed the sources of revenue and development issues related to revenue and expenditure of the budget.
Investment and Innovation Component of Socio-Economic Development of Lutsk
Keywords: development budget; investments; investments policy; innovation; local budgets; бюджет розвитку; інвестиції; інвестиційна політика; інновації; місцеві бюджети