Синтаксис української мови - Масицька, Тетяна Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У навчальному посібнику представлено структуру курсу «Синтаксис української мови», запропоновано тематичний план лекційного курсу, зміст лекційних і практичних занять, схему оцінювання знань здобувачів вищої освіти та список рекомендованої та додаткової літератури. Розроблено практичні завдання для авдиторної та самостійної роботи. Для викладачів та здобувачів вищої освіти підготовки бакалаврів, галузі знань галузі знань 01 Освіта / Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (українська мова і література), освітньої програми «Середня освіта. Українська мова та література. Світова література».
Keywords: синтаксис української мови; словосполучення; просте речення; просте ускладнене речення; складне речення; 811.161.2’367 (072)