Основи екскурсознавства - Ничипорук, Світлана Анатоліївна (Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Геогр. ф-т, Бібліотека, 2012)
Подано бібліографічні матеріли з основ екскурсознавства. У покажчик включено книги, електронні ресурси, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань. Підбір матеріалів завершено у грудні 2012 р. Рекомендовано для студентів географічного факультету (туризм та готельне господарство).
Keywords: екскурсознавство; бібліографічні видання; 75я1