Розвідкові роботи в басейні Західного Бугу на Волині - Конопля, Віталій; Златогорський, Олексій Євгенович; Konoplia, Vitalii; Zlatohorskyi, Oleksii Ye. (My University, 2012)
У статті проаналізовані нововиявлені археологічні пам’ятки на території Володимир-Волинського, Іваничівського та Локачинського районів Волинської області в басейнах річки Західний Буг, виявлені і обстежені експедиціями Інституту українознавства ім. Крип’якевича НАН України, Волинського краєзнавчого музею та ДП «Волинські старожитності»
Keywords: городоцько-здовбицька культура; волино-люблінська культура; культура кулястих амфор; стжижовська культура; культура лійчастого посуду; тшцінецько-комарівська культура