Інноваційна діяльність аграрних підприємств: реалії та перспективи - Березіна, Л.; Баган, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено інноваційну діяльність аграрних підприємств: реалії та перспективи
Innovative activity of agricultural enterprises: realities and prospects
Keywords: інноваційна діяльність; аграрні підприємства