Методика вивчення віртуозних технік в народно-сценічній хореографії: методичні рекомендації до самостійної роботи студентів - Дужич-Ніколайчук, Віктор Іванович; Duzhych-Nikolaichuk, Viktor I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна дисципліна «Методика вивчення віртуозних технік в народно-сценічній хореографії» спрямована на забезпечення теоретичної і практичної готовності студентів до творчої, організаційно-педагогічної, художньо-продуктивної професійної самореалізації, оволодіння знаннями щодо правил та способів вивчення та виконання танцювальних рухів віртуозних технік народного танцю.
Keywords: хореографія; народно-сценічний; віртуозні рухи