Управління конкурентоспроможністю підприємства - Хамуда, Вікторія Олегівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі визначено сутність та складові процесу управління конкурентоспроможністю підприємства, що передбачає стратегічне, фінансове, маркетингове, технологічне та кадрове управління. Охарактеризовано особливості управління конкурентоспроможністю та визначено, що основними складовими цього процесу є якість продукції, інноваційність, ефективне використання ресурсів, кваліфікація персоналу та маркетингова активність.
Keywords: конкурентоспроможність; управління конкурентоспроможністю; підприємство; ефективність; конкурентоспроможність продукції