Зооніми Волинського Полісся, ідентичні з офіційними іменами та їхніми варіантамти - Нестерчук, Оксана Григорівна (My University, 2017)
У статті робимо спробу виявити зооніми, ідентичні з власними іменами та їхніми варіантами, вживаними серед жителів Волинського Полісся. Роблячи спробу виявити та класифікувати зооніми (найчастіше це клички собак, котів, корів), які утворені від власних імен та варіантів, виділяємо підгрупи. Такі оніми поділяємо на клички тварин утворені: 1) від особових імен та варіантів жителів Волинського Полісся; 2) від запозичених імен з інших мов, якими найчастіше називають молоде покоління та дітей; 3) шляхом зросійщення варіантів імен; 4) від імен іншомовного походження, якими не називають жителів цього регіону.
Keywords: зооніми; варіанти та імена; клички тварин; офіційні імена