Управління водними ресурсами в басейні ріки Західний Буг на Волині - Боярин, Марія Володимирівна; Некос, Алла Наумівна; Boiaryn, Mariia V.; Nekos, Alla N. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Проаналізовано стан водних ресурсів і ступінь їх використання. Охарактеризовано сучасний стан управління водними ресурсами басейну ріки Західний Буг на Волині. Визначено основні напрями природоохоронного управління водними ресурсами. It is analysed the condition of water resources and the level of its usage. It is characterised the present day geverning of water resources of West Bug river basin the territory of Volyn. It is determined the main tendencies of nature protection governing by water resources.
The Management by Water Resources in the West Bug River Basin in Volyn.
Роботу виконано на кафедрі екології та охорони навколишнього середовища ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: управління природокористуванням; водні ресурси; річковий басейн; використання водних ресурсів; natur management; water resources; river basin; usage of water resources