Методика дослідження концепту-ідеї антилюдина - Андрієвська, Вікторія Валеріївна; Andriievska, Viktoriia V. (Національний університет "Острозька Академія", 2013)
У статті йдеться про один із моментів розгортання текстового концепту-ідеї АНТИЛЮДИНА у творчості франкомовних драматургів театру абсурду. Комплексний підхід до аналізу фрагменту дозволив виявити концептуально значущі його елементи, виокремити структурні компоненти, а також представити схему розгортання текстового концепту-ідеї АНТИЛЮДИНА у творі С. Беккета « La Fin de partie ». The article deals with a moment of development of the textual concept-idea ANTIPERSON in the French absurdist drama. A complex approach gave the possibility to reveal structural components of the concept ant to represent the schema of its development in the play « La Fin de partie » by S. Beckett.
The Methods of Analysis of the Concept-idea Antiperson
Див. більше: Андрієвська В. В. Концепт антилюдина у французькій драматургії абсурдизму: структура, семантика, прагматика: Дис. ... канд. філол. наук. - Київ, 2010.
Keywords: текстовий концепт-ідея; текстовий концепт; текстовий концепт-константа; французький театр абсурду; антилюдина; textual concept-idea; textual concept; textual concept-constant; French drama of absurd; antiperson