Психологічні особливості формування образу світу у студентської молоді - Демянюк, О. Б.; Demyaniuk, O. B. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті здійснено теоретичний аналіз психологічних особливостей формування образу світу в юнацькому віці, представлено типологію образу світу студентської молоді. Theoretical analysis of the psychological peculiarities of the world image in youth age is considered in the article and typology of the students’ world image is presented.
Psychological Peculiarities of the World Image Formation in Students
Keywords: образ світу; формування образу світу; типологія образу світу; світосприйняття; світорозуміння; юнацький вік; пізнавальне ставлення до світу; world image; world image formation; typology of the world image; world perception; world outlook; youth age; cognitive attitude to the world