Педіатрія - Мартинюк, Тарас Валентинович; Гурін, Ірина Петрівна; Ващишин, Соломія Олегівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні матеріали розроблені згідно навчальної програми з ОК Педіатрія, відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання та містять методичні вказівки для лабораторних робіт та перелік питань для практичних занять, завдання для індивідуальної роботи студентів, а також питання контролю знань під час самостійного вивчення окремих розділів ОК та ситуаційні задачі з урахуванням їх практичного значення та клінічного застосування. Методичні розробки призначено для студентів денної форми навчання галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 222 Медицина, освітньої програми Медицина.
Keywords: основи педіатрії; історії хвороби дітей з педіатрії; 616-053.2(076.5)