Психологічні особливості формування ділового спілкування працівників місцевих органів виконавчої влади - Куренчук, Л. С.; Kurenchuk, L. S. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Ін-т соц. та політ. психології АПН України, 2011)
У статті обґрунтовано використання соціально-психологічного тренінгу у формуванні ділового спілкування працівників місцевих органів виконавчої влади як активного методу навчання, розкрито принципи його застосування. In the article grounded the use of the socialpsychological training in forming of business intercourse of workers of local organs of executive power as an active method of studies, principles of his application are exposed.
Psychological Characteristics of the Formation of Business Communication Employees of Local Authorities
Keywords: комунікативна компетентність; соціально-психологічний тренінг; рольові ігри; групові дискусії; рефлексія; communicative competence; socialpsychological training; rolevi games; group discussions; reflection