Methodical Basis of the Scientific Research - Копачинська, Галина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Текст лекції «Methodical Basis of the Scientific Research» («Методичні основи наукових досліджень») з курсу ««Основи наукових досліджень», що викладається англійською мовою для студентів факультету міжнародних відносин Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: методичні основи наукових досліджень іноземною мовою; 001.891(042.3)