Друга іноземна мова (французька): програма нормативної навчальної дисципліни - Хайчевська, Тетяна Миколаївна; Khaichevska, Tetiana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
На даному етапі вивчення другої іноземної мови зорієнтоване на подальше оволодіння студентами французькою мовою як засобом спілкування в усній (аудіювання, говоріння) та письмовій (читання, письмо) формі в соціально-побутовій, соціально-культурній й професійній сферах.
Програма навчальної дисципліни «Друга іноземна мова (французька)» для студентів підготовки «бакалавр», галузі знань 0203 Гуманітарні науки, напряму – 6.020303 Філологія (Мова та література (англійська)), спеціалізації «Переклад» - 4-ий рік навчання.
Keywords: французька мова, формування мовної компетенції, формування та удосконалення компетенцій в аудіюванні, говорінні, письмі, читанні, формування граматичної компетенції