Формування ефективних систем мотивації та оплати праці персоналу підприємства в у трансформаційних змін - Власенко, В.; Логвинова, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено формування ефективних систем мотивації та оплати праці персоналу підприємства в у трансформаційних змін
Keywords: система мотивації; персонал підприємства