Фізична реабілітація після інфаркту міокарда в домашніх умовах - Індика, Світлана Ярославівна; Сітовський, Андрій Миколайович (Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна», 2014)
Навчальний посібник містить теоретичні матеріали зі спецкурсу «Фізична реабілітація після інфаркту міокарда в домашніх умовах». В навчальному посібнику розкрито питання сучасної стратегії вторинної профілактики захворювань серцево-судинної системи, основні клінічні симптоми гострого інфаркту міокарда, методи обстеження кардіологічних хворих. Висвітлено основні аспекти фізичної реабілітації хворих після інфаркту міокарда, охарактеризовано програми фізичної реабілітації в домашніх умовах у післялікарняний період. Посібник складений на основі кредитно-модульної системи організації навчального процесу. У його структуру включено змістові модулі, які об’єднують логічно інтегровані теми, тестові завдання для самоконтролю знань студентами, глосарій, список використаних літературних джерел, додатки. Рекомендовано фахівцям з фізичної реабілітації, студентам та викладачам галузі «Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини».
Keywords: фізична реабілітація; фізична активність; інфаркт міокарда; 615.825:616.12