Управління розвитком персоналу в міжнародному бізнесі : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Предметом вивчення дисципліни є система принципів та методів розробки та реалізації управлінських рішень, пов'язаних з обґрунтуванням заходів щодо розвитку персоналу підприємства в умовах ЗЕД. Робоча програма навчальної дисципліни "Управління розвитком персоналу в міжнародному бізнесі" для студентів галузі знань 0306 "Менеджмент та адміністрування" спеціальності 8.03060104 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності"
Keywords: управління розвитком персоналу; міжнародному бізнесі; конкурентоспроможність персоналу; атестація персоналу