Вступ до слов’янської філології - Левчук, Ірина Петрівна; Levchuk, Iryna P. (My University, 2013)
Подано робочу програму з навчальної дисципліни «Вступ до слов’янської філології», необхідну для успішного засвоєння лекційного курсу і підготовки до практичних занять. Представлено завдання для самостійної та індивідуальної роботи, питання для підсумкового контролю. Для слухачів спеціальності 7.0203030 “Українська мова та література” у навчально-науковому центрі післядипломної освіти.
Keywords: слов'янська філологія; слов'янські мови; слов'янські народи; культура давніх слов'ян; праслов'янська мова; історія слов'янської філології