Ліпич Любов Григорівна : біобібліогр. покажч. до 60-річчя від дня народж - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2017)
Біобібліографічний покажчик підготовлено до ювілею доктора економічних наук, професора, декана факультету економіки та управління Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Любов Григорівни Ліпич. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1984 до 2017 рр. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.

The bio-bibliographical index prepared to jubilee of the doctor of economical sciences, professor, the dean of the Institute of Economics and Management of Lesya Ukrainka Eastern European National University – Liubov Hryhorivna Lipych. The scientist’s papers are presented in the bibliographic order, covering the period from 1984 tо 2017. Auxiliary indexes are added to the edition. The bibliographical description of the publications is compiled in accordance with the valid standards. The book is appointed to scholars, teachers, post-graduates, students.
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; 72(4УКР-4ВОЛ)я1