Вивчення моделі квантових переходів лазера з використанням тренажерної комп’ютерної програми - Головіна, Ніна Анатоліївна; Головін, Микола Борисович; Holovina, Nina A.; Holovin, Mykola B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Розглянуто використання оригінальної комп’ютерної тренажерної програми, що дозволяє конструювати різноманітні графічні схеми, для вивчення моделі переходів між квантовими рівнями молекул активного тіла лазера. The utilization of original simulator computer software that allows construction of different graphic diagrams for studying of model transitions between quantum levels of molecules of active laser body was overviewed. Рассмотрено использование оригинальной компьютерной тренажерный программы, которая позволяет конструировать различные графические схемы для изучения модели переходов между квантовыми уровнями молекул активного тела лазера.
The study of quantum model transitions of the laser using simulator computer software
Keywords: тренажерна програма; графічні схеми; навчання; квантові переходи; лазер; simulator computer software; graphical charts; education; quantum transitions; laser; тренажерная программа; графические схемы; обучение; квантовые переходы; лазер