Маркетингові дослідження та аналіз інформації [Електронне видання]: збірник тестів - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Наведено варіанти тестів для перевірки знань із теоретичного матеріалу дисципліни «Маркетингові дослідження та аналіз інформації». Рекомендовано студентам третього курсу галузі знань 0302 «Міжнародні відносини» напряму підготовки 6.030204 «Міжнародна інформація».
Marketing research and information analysis [Electronic edition]: a collection of tests
Keywords: маркетингові дослідження; аналіз інформації; marketing researches; information analysis