Облік, аналіз, аудит і оподаткування в управлінні розвитком суб’єктів господарювання через призму цифровізації - Кулинич, Мирослава Богданівна; Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна; Мельник, Катерина Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У монографії досліджено підприємство, як економічну систему, що має складну внутрішню структуру, а розвиток підприємства залежить від розвитку внутрішніх механізмів, з яких складається дана система. Правильна і адекватна оцінка діяльності підприємства на певну дату дає змогу здійснювати оптимальне планування його економічного розвитку на майбутні періоди, і система показників, яка оцінюється відіграє при цьому важливу роль, оскільки саме від сформованої системи залежить, які напрями діяльності підприємства найбільше потребують цілеспрямованого управлінського впливу. Монографія призначена для науковців, викладачів, аспірантів, докторантів, студентів економічних спеціальностей, керівників, менеджерів, бухгалтерів, фінансистів, та економістів підприємств і всіх хто цікавиться питаннями економічного розвитку підприємств.
Keywords: Формування обліково-аналітичної інформації менеджерами; цифровізація економіки; стратегічне управління розвитком підприємства; Трансформаційні процеси в аудиторській практиці; 657:334.72]:005.91/.93