Робоча програма педагогічної практики для студентів за галуззю знань 0202 – Мистецтво, напрям підготовки – Образотворче мистецтво - Веремійчик, Іван Маркович; Veremiichyk, Ivan M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Мета педагогічної практики – підготовка студентів до роботи вчителем образотворчого мистецтва, формування їх естетичних інтересів та професійної культури.