Формування творчої активності вихованців гуртка в умовах позашкільного навчального закладу - Бабула, Ірина Ігорівна; Babula, I. I.; Калугіна, Ірина Миколаївна; Kalugina, I. N. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Статтю присвячено вивченню проблеми формування творчої активності вихованців гуртків науково-технічного напрямку в умовах позашкільного навчального закладу через моделювання занять. Здійснено аналіз понять «активність», «творча активність». Висвітлено рівні пізнавальної активності вихованців. This article is devoted to study the a problem of formation of pupils’ creative activity in technical circles in out – of – school institution over the lessons” modelation. The analysis of the concepts of «activity», «creative activity» and the levels of cognitive activity of pupils are higlighted.
Formation of pupils” Creative Activity in out – of – school Institution.
Бабула Ірина Ігорівна, заступник директора з навчально-методичної роботи Калугіна Ірина Миколаївна, методист ЦНТТУМ
Keywords: активність; моделювання занять; гуртки науково-технічного напрямку; activity; groups of technical work; out – of – school Institution