Міжнародна інформація - Карпчук, Наталія Петрівна; Karpchuk, Nataliia P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
До кінця навчання студенти будуть компетентними у таких питаннях: формування інформаційного суспільства, інституційних основ міжнародних інформаційних відносин, міжнародної інформаційної політики, європейської інформаційної політики, міжнародної інформаційної безпеки, міжнародної інформації у системі зовнішньої політики; здатність до реалізації процесів пошуку, передачі та аналізу інформації, підбору та використання аналітичного інструментарію в формуванні політичного рішення для імплементації зовнішньополітичної стратегії, в усіх сферах міжнародних відносин, глобальної та регіональної комунікації; здатність до застосування теоретичних основ та практичних навичок у забезпеченні національної безпеки та формуванні безпекової компонтенти міжнародних відносин; здатність підтримувати належний рівень теоретичних знань та постійно підвищувати свою професійну підготовку.
Keywords: міжнародна інформація; інформаційно-комунікаційна політика; міжнародна інформаційна безпека; зовнішньополітичні комунікативні технології; інформаційна етика; international information; information and communication policy; international information security; foreign policy communication instruments; information ethics