Психологія вищої школи - Мілінчук, Володимир Ігорович; Milinchuk, Volodymyr I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Метою викладання навчальної дисципліни «Психологія вищої школи» є надання магістрантами основних теоретичних підходів та набуття ними практичних навичок використання методів і методик сучасної психології в цілях організації та проведення навчального процесу в вищому навчальному закладі.В процесі вивчення дисципліни передбачається: засвоєння основних завдань, змісту діяльності та особливостей наукової організації праці викладача вищої школи; розвиток творчих засад у діяльності і психологічний аналіз педагогічної майстерності викладача вищої школи та шляхи їх формування.
Keywords: психологія; вища школа; зміст навчання; методи навчання; особистість студента; особистість викладача