Компліменти і відповіді на них - Неділенько, Наталія Вікторівна; Nedilen'ko, N.V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Дана стаття присвячена дослідженню компліментів у повсякденному спілкуванні. Стаття вміщує аналіз відповідей на комплімент, які надає реципієнт. This article reports on an investigation of the use of compliments in ordinary conversation. The study includes responses given by recipients to the compliments.
Compliments and their responses
Keywords: конверсаційний аналіз; conversation analysis; комплімент; compliment; суміжні пари; adjacency pairs