Збагачення духовної сфери особистості дошкільника засобами музейної педагогіки - Новосельська, Владислава Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі на теоретичному та емпіричному рівнях досліджено проблему збагачення духовної сфери особистості засобами музейної педагогіки. Зокрема,у роботі розкрито теоретичні основи збагачення духовної сфери особистості дошкільника засобами музейної педагогіки , особливості збагачення духовної сфери у дітей дошкільного віку засобами мистецтва. Продіагностовано стан духовної сфери дітей старшого дошкільного віку та досліджено ефективність використання засобів музейної педагогіки у збагаченні духовної сфери дітей старшого дошкільного віку.
Keywords: духовна сфера; музейна педагогіка