Рейтинг країн світу за кількістю громадян, які мігрували в Україну для навчання у ВНЗ - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Сформовано рейтинг країн світу за кількістю громадян, які мігрували в Україну для навчання у ВНЗ.
Keywords: іноземні студенти; ВНЗ України; рейтинг; країни світу