Базові й службові вербоформанти сучасної англійської мови - Єнікєєва, Санія Маратівна; Yenikeyeva, S. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Статтю присвячено аналізу генеративної бази англомовного словотворення. Запропоновано новий підхід до класифікації мовних одиниць, що беруть участь у творенні похідних лексем різними способами деривації. Особливу увагу приділено функціональним характеристикам базових і службових вербоформантів. The article deals with the analysis of English word-formation generating resources. A new approach to the classification of language units used in different ways of verbocreative derivation has been proposed. Special attention is focused on the functional peculiarities of basic and auxiliary verboformants.
Basic and Auxiliary Verboformants in Modern English
Keywords: вербоформант; verboformant; вербокреативна деривація; verbocreative derivation; генеративна база словотворення; generating resources of word-formation