Динаміка реалізації лексико-семантичних груп іменникових твірних основ префіксальних похідних у межах ономасіологічних категорій англійської мови - Візнюк, О. В.; Viznіuk, O. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті зроблено спробу простежити динаміку реалій навколишнього світу, виражених іменниковими твірними основами префіксальних похідних, які брали участь в утворенні ономасіологічних категорій упродовж чотирьох періодів розвитку англійської мови. The article presents an attempt to investigate the dynamic of environment realias expressed by substantive basis of prefixal derivatives, which took part in the onomasiological categories formation during four periods of the English language development.
The Dynamic of Lexico-Semantic Groups Realization of Prefixal Derivatives Substantive Basis within English Onomasiological Categories
Keywords: периферія; periphery; ономасіологічна категорія; nomasiological category; лексико-семантическая группа; lexico-semantic group