Корекційно-реабілітаційна практика : силабус - Гошовська, Дарія Тарасівна; Мудрик, Алла Борисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Метою корекційно-реабілітаційної практики є: поглиблення теоретичних знань, які студенти отримали протягом навчанні в університеті; формування у студентів вмінь та навичок розробки та впровадження психокорекційної роботи, оволодіння методами та формами її проведення.; ознайомлення студентів з основними формами та напрямками роботи психолога; спостереження та участь за проведенням консультативної, психокорекційної та просвітницької роботи психолога. Основними завданнями є: • опрацювання наукової та методичної психологічної літератури з питань теорії і практики корекційно-реабілітаційної діяльності; • ознайомлення студентів з базовою установою, визначеною для проходження практики; • ознайомлення студентів з основними формами корекційної роботи психолога
Keywords: корекційно-реабілітаційна практика; індивідуальна програма розвитку