Переддипломна практика - Ємельянова, Юлія Павлівна; Yemelianova, Yuliia P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Курс «Переддипломна практика» має на меті допомогти студентові підготуватися до захисту дипломної роботи магістра. З цією метою під час консультацій із викладачем отримати відповідний інструментарій. Мається на увазі набір рекомендацій та порад щодо накопичення, систематизації, класифікації, наукового аналізу та синтезу необхідного теоретичного та статистичного матеріалу, який стане основою магістерської дипломної праці. Таки дії студента будуть сприяти розвитку теоретичних та практичних його навичок та впевненості під час захисту дипломної роботи.
Keywords: етапи практики; види індивідуальних завдань