Практичне застосування теорій менеджменту в діяльності компанії МакДональдс - Лопушинська, О.; Панченко, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено практичне застосування теорій менеджменту в діяльності компанії МакДональдс
Practical application of management theories in McDonald's
Keywords: теорії менеджменту; теорія постановки цілей