Програма для збирання діалектних одмін української мови: Діалектна лексика Західного Полісся - Омельковець, Руслана Степанівна (My University, 2025)
Видання вміщує взірці програм-питальників для збирання діалектних одмін української мови різних лексико-тематичних груп, рекомендації щодо складання маршруту дослідження, добору інформатора, вказівки, як робити запис і його опрацьовувати. Для студентів факультету філології та журналістики
Keywords: лексема; методичні рекомендації; діалектна лексика; програма; 811.161.2’28(073)