Проблематика сучасних видань перекладної літератури в Україні - Гавриленко, Олексій Д.; Gavrylenko, O. D.; Тимошик, Микола С.; Tymoshyk, M. S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглядаються питання сучасного розвитку перекладацької діяльності в Україні. Тема охоплює здобутки українського перекладу в період незалежності, питання сучасної роботи перекладача, проблеми існування перекладної літератури на видавничому ринку. Здійснюється спроба зафіксувати проблеми сучасного етапу роботи перекладачів. The article observes the modern development of translation in Ukraine. Subject covers achievements of the Ukrainian translation in the period of the independence, the question of the modern interpreter, the non-existence of translated literature in the publishing market. It attempts to fix the problem of contemporary work of translators.
Publishing Problems of Translated Literature in Ukraine
Keywords: український переклад; Ukrainian translation; перекладач; translator; видавнича справа; publishing sphere