Соціальна психологія: робочий зошит для лабораторних робіт - Федотова, Тетяна Володимирівна (My University, 2025)
Основним завданням лабораторних робіт з курсу «Соціальна психологія» є підготовка студентів до майбутньої професійної діяльності шляхом вироблення у них певної систематизованої сукупності соціально-психологічних знань та умінь здійснення практичної роботи з питань:  розуміння специфіки методів дослідження сучасної соціальної психології, її основних проблем;  оволодіння базовими елементами психологічного аналізу соціальних процесів;  оволодіння соціально-психологічними методами вивчення великих і малих груп, діагностики міжособистісних взаємин, соціально-психологічного клімату групи, закономірностей сприймання людиною інших людей та соціальних об’єктів. Крім того, одним із важливих завдань лабораторних робіт є підготовка здобувачів освіти для проходження виробничих практики згідно навчального плану. В методичному виданні представлено розробені лабораторні роботи згідно чотирьох змістових модулів: ЗМ 1. Соціальна психологія як наука. Особистість в дискурсі соціальної психології. ЗМ 2. Соціально-психологічна характеристика спілкування. ЗМ 3. Психологія великих груп. ЗМ 4 Малі групи в соціальній психології Видання містить матеріали для проведення лабораторних робіт зі здобувачами освіти першого (бакалаврського) рівня з освітнього компоненту «Соціальна психологія». Для викладачів та студентів факультетів психології.
Keywords: соціальна психологія; особистість; соціалізація; спілкування; соціальна зрілість; самоефективність в спілкуванні; самосвідомість; моральна травма; 316.66