Нормативно-правові засади конкурентних відносин на регіональних ринках нерухомості - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, 2017)
На сьогодні конкурентні відносини в нашій державі є регульованими. Процес їх регулювання полягає в розробці своєрідного балансу між силами що конкурують та тими, що їх регулюють. Державне регулювання конкуренції забезпечується шляхом здійснення законодавчого та нормативного контролю щодо дотримання визначених правил функціонування та організації взаємовідносин між учасниками ринку. А також шляхом здійснення вибіркового моніторингу органами місцевої виконавчої влади.
Keywords: нормативно-правові основи конкурентних відносин; конкурентні відносини; нерухомість; нерухоме майно; регіональний ринок нерухомості