Стан та стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні - Кочура, Катерина Олександрівна (My University, 2024)
У роботі здійснений аналіз діяльності ресторанного бізнесу України, його сучасний стан та стратегія розвитку. Досліджено особливості діяльності, тенденції розвитку підприємств ресторанного бізнесу, з’ясовано просторово-часовий аналіз діяльності підприємств ресторанного бізнесу, виявлено тенденції розвитку галузі.
Keywords: ресторанний бізнес; ресторані послуги; заклади харчування; стратегія розвитку; сфера обслуговування