Захист прав фізичних та юридичних осіб у діяльності Європейського омбудсмена - Конончук, Ірина Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Досліджено особливості діяльності Європейського омбудсмена, спрямованої на захист прав фізичних та юридичних осіб в ЄС. Розглянуто основні правові акти, що регулюють статус, повноваження та процедурні аспекти діяльності Європейського омбудсмена.
Keywords: Європейський омбудсмен; права фізичних осіб; права юридичних осі; Європейський Союз; процедура подання скарги до Європейського омбудсмена