Фізична терапія в спортивній травматології - Кирилюк, Вікторія Василівна; Ковч, Ілля Богданович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У методичних рекомендаціях розглянуто засоби збільшення амплітуди рухів в уражених кінцівках пацієнтів; зміцнення м'язів, їх витривалості, покращання координації рухів; відновлення рухових навичок характеру; навчання. Рекомендовано здобувачам освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 227 Терапія та реабілітація освітньопрофесійної програми Фізична терапія, ерготерапія, які вивчають освітній компонент «Фізична терапія в спортивній травматології».
Keywords: відновлення рухових функцій; напрямки фізичної терапії; механізми виникнення спортивних травм; 615:[796:616-001](072)