Психологія праці та інженерна психологія - Коць, Михайло Онисимович; Kots, Mykhailo O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни “Психологія праці та інженерна психологія” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму “Психологія”. Предметом вивчення навчальної дисципліни є знання про психологічні особливості праці людини в нормальних і екстремальних умовах, розвиток особистості фахівця, його ціннісно-смислової сфери.
Keywords: психологія праці; інженерна психологія; Навчальна програма