Екологічний стан лісових ресурсів Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України “Боярська лісова дослідна станція” - Панасенко, Віктор Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі проаналізовано екологічний стан лісового фонду Боярської лісової дослідної станції. Робота виконана у трьох розділах. У першому розділі представлено природно-кліматичний опис регіону. У другому розділі зроблено аналіз організації та ведення лісового господарства на території підприємства, розглянуто загальну характеристику лісових ресурсів. У третьому розділі проведена оцінка стану та динаміки відтворення і охорони лісів лісгоспу.
Keywords: лісовий фонд; лісові ресурси; лісове господарство; екологічний стан