До питання про кримінально-правовий захист особи від домашнього насильства - Старко, Оксана Леонтіївна (My University, 2023)
Стаття присвячена проблемі кримінально-правового захисту особи від домашнього насильства. Зокрема, розглянуто окремі питання кваліфікації домашнього насильства та суміжних з ним кримінальних правопорушень.
Keywords: домашнє насильство; мордування; побої; кваліфікація; диференціація