Дитяча література: робоча навчальна програма та методичні рекомендації з курсу - Терпелюк, Світлана Іванівна; Terpeliuk, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У навчальному посібнику з урахуванням сучасних досліджень літературознавства викладені основні питання теорії літератури, аналізу процесу розвитку дитячої літератури від найдавніших часів і до сьогодення. До кожної теми додаються список рекомендованої літератури, запитання для самоперевірки та завдання, над якими студенти можуть працювати самостійно. Зміст посібника викладено дуже стисло, тому він має форму опорних конспектів з тем навчальної програми. Для студентів педагогічних спеціальностей.
Сhild's literature : executable educational code and methodical recommendations is from a course
Keywords: дитяча література; давня література; період нової літератури; новітня література; твори для дітей; аналіз творів; оглядові та монографічні теми; child's literature; old literature; period of new literature; newest literature; works for children; analysis of works; survey and monographic themes