Особливості ціноутворення в інвестиційній сфері - Віблий, П.; Лащик, І.; Кухар, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено особливості ціноутворення в інвестиційній сфері
Keywords: ціноутворення; інвестиційна сфера