Вокально-хорова творчість для дітей Богдани Фільц - Мельник, Ірина (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Музика для дітей – один з провідних напрямків творчості Богдани Фільц, що позначений національною самобутністю і яскравими здобутками, колоритністю й витонченістю барв, яскравою образністю і, водночас, стильовою доступністю для дитячих колективів різних виконавських рівнів.
Keywords: Богдана Фільц; вокально-хорова творчість; композитор; пісні