Водорості та лишайники - Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Войтюк, Василь Петрович; Лісовська, Тетяна Павлівна; Романюк, Надія Здиславівна; Kotsun, L. O.; Kuzmishyna, I. I.; Vojtyuk, V. P.; Lisovska, T. P.; Romanyuk, N. Z. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Методичні рекомендації складено на основі навчальної програми з ботаніки для проведення лабораторних занять зі студентами першого курсу денної та заочної форм навчання біологічного факультету.
Keywords: методичні рекомендації; лабораторні заняття з мікології; біологічний факультет