Сучасні інформаційні технології навчання : програма навчальної дисципліни " - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни "Сучасні інформаційні технології навчання" складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів напряму 0101 "Педагогічна освіта", спеціальності 6.010102 "Початкова освіта".
Кафедра теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти
Keywords: Програма навчальної дисципліни; Сучасні інформаційні технології навчання; бакалавр